Όροι Χρήσεως

Η παρούσα ιστοσελίδα www.monimikrokastrou.com και το αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημά της είναι ιδιοκτησία της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μικροκάστρου. Από όσους επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας θα θέλαμε να ζητήσουμε να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Εφόσον δεν διαφωνείτε με τους παρακάτω όρους, θεωρούμε δεδομένο ότι αυτοί είναι εν γνώσει σας και ότι συγκατατίθεστε σε αυτούς.

Όροι

Η Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μικροκάστρου έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και τη νομοθεσία που διέπει τις συναλλαγές, με τη δέσμευση ότι θα ενημερώνει τους χρήστες του ιστοχώρου για τις όποιες αλλαγές. Επιπλέον, η Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου διαβεβαιώνει ότι όλες οι παρεχόμενες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.monimikrokastrou.com δημοσιεύονται με την ευθύνη για την αξιοπιστία και εγκυρότητά τους. Εξαιρούνται οποιαδήποτε τυχόν τυπογραφικά λάθη εκ παραδρομής ή λάθη τεχνικής φύσεως που πιθανόν να οφείλονται σε δυσλειτουργία του ιστοχώρου. Αυτό σημαίνει ότι η Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου δεν ευθύνεται για προβλήματα που είναι πιθανό να ανακύψουν κατά τη χρήση του διαδικτύου και που σχετίζονται με υποδομές που δεν ορίζει η Μονή.

Πνευματική ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.monimikrokastrou.com συμπεριλαμβανομένων του λογότυπου, των κειμένων, εικόνων, φωτογραφιών, γραφικών, σχεδίων και προσφερόμενων υπηρεσιών αποτελεί αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μικροκάστρου. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, αντιγραφή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων – φωτογραφιών που περιέχονται στην ιστοσελίδα με οποιοδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο) χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μικροκάστρου. Η πνευματική αυτή ιδιοκτησία προστατεύεται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Χρήστες

Παρακαλούνται οι χρήστες της ιστοσελίδας www.monimikrokastrou.com να σέβονται την ιερότητα που εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος ιστοχώρος και να μην τον χρησιμοποιούν με άσεμνο, βλάσφημο, συκοφαντικό, προσβλητικό ή άλλο μη ευπρεπή τρόπο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε οποιαδήποτε άλλη δημοσίευση, κοινοποίηση, αποστολή μέσω email ή άλλους ηλεκτρονικούς τρόπους.